Skip links

Tehnologia ReSPR

Calitatea vieții noastre depinde strict de calitatea aerului pe care îl respirăm „Ne facem griji pentru cele 3 kilograme de alimente și băuturi pe care le ingerăm în fiecare zi și, în mod paradoxal, ignorăm acele 18 kilograme de aer (15.000 de litri) pe care le respirăm zilnic.”

Eficacitate testată împotriva SARS CoV-2 (COVID 19)

FLEX, produs de ReSPR Technologies, este un purificator ultramodern de aer și suprafață ideal pentru o utilizare eficientă în condiții de trafic intens.

Confortul unei unități portabile care nu necesită instalare complexă combinată cu tehnologia eficientă a FLEX face ca această mașină să fie instrumentul suprem în efortul de a reduce mirosurile, fumul și microorganismele din locații precum școli, aeroporturi, restaurante, magazine și alte zone comerciale. piețe.

Descarca fisa de prezentare

Eficacitate testată împotriva SARS CoV-2 (COVID 19)

ONE are un mare succes în controlul poluării interioare cu tehnicile sale de purificare îndreptate către eliminarea contaminării atât în aer, cât și în suprafețe.
Rata sa de ucidere pe suprafețe este de până la 99,999%.

Tehnologia utilizată în ONE este unică prin faptul că combină până la patru tehnologii bazate pe natură pentru a trata aerul interior așa cum natura curăță aerul exterior.

Descarca fisa de prezentare

Unitățile ReSPR In-duct sunt potrivite pentru orice zonă interioară în care  locuiesc oamenii

Unitățile ReSPR In-duct reduc substanțial mirosurile, fumul vizibil în aer și populațiile microbiene în aer și pe suprafețe, utilizând tehnologia NCC.

Perfect pentru controlul poluării în interior, reducerea mirosurilor, prevenirea contaminării etc.

NCC constă dintr-o țintă specială de lumină UV și fotocatalizator, creând un proces avansat de oxidare care conține mai mulți oxidanți prietenoși.

Descarca fisa de prezentare

Sistem autonom de purificare a aerului și a suprafețelor cu fotocataliză  heterogenă (PCO avansat).

Include o sursă de energie UV de înaltă  intensitate și un reactor foto-catalitic, acoperit de un aliaj de metale nobile, conceput special pentru a îmbunătăți generarea de peroxizi de hidrogen.

Tuburi UV cu protecție anti-umiditate. Balasturi cu consum redus cu
protecție anti-umiditate. Ansamblu din oțel inoxidabil de calitate ospitalieră
Reactoare NCC cu certificare AENOR și SGS-Tecnos CB.

Descarca fisa de prezentare

Ultra ușor, miniatural și portabil

Spre deosebire de alte ionizatoare personale care atrag particule în apropierea sau către sistemul respirator, tehnologia patentată SeLF respinge particulele și creează o zonă de excludere de aproximativ 1/2 m3 în jurul capului persoanei care poartă SeLF.

SeLF generează un vânt ionic puternic, creând un scut care împiedică pătrunderea particulelor în spațiul de respirație, spre deosebire de încercarea de a trata aerul din jurul individului, care este o bătălie în pierdere.

Descarca fisa de prezentare

Sistem de aer natural instalat în tavan

ReSPR OVeRWATCH reduce substanțial mirosurile, fumul vizibil în aer și populațiile microbiene din aer și de pe suprafețe, utilizând tehnologia NCC.
Perfect pentru controlul poluării în interior, reducerea mirosurilor, prevenirea contaminării etc.

NCC constă dintr-o țintă specială de lumină UV și fotocatalizator, creând un proces avansat de oxidare care conține mai mulți oxidanți prietenoși.

Descarca fisa de prezentare

Beneficiile ReSPRTECH® 

ReSPR reduce substanțial mirosurile, fumul vizibil din aer și populația microbiană din mediu și de pe suprafețe utilizând tehnologia NCC. Adecvat în special pentru controlul contaminării în interior .

Economii
 • Dezinfectarea continuă a aerului
 • Dezinfectarea continuă a suprafeței
 • Economii la produsele de curățare și dezinfectare
 • Economii la costurile legate de personal
 • Economii la absenteismul personalului
 • Economii directe și indirecte la medicamente și asigurări de muncă
 • Consolidați imaginea instituțională, având grijă de sănătatea clienților și a angajaților
Protectie
 • Previne formarea ciupercilor
 • Elimină mirosurile rele
 • Instalare ușoară: plug and play
 • Aproape fără întreținere sau curățare
 • Simplu, discret și tăcut
 • Elimină virușii, bacteriile și ciupercile cu peste 99,999%
 • Tehnologia NCC instalată în acest purificator a fost testată cu succes împotriva SARS COV-2 sau CORONAVIRUS , care provoacă boala numită COVID-19 .

CUM FUNCȚIONEAZĂ ReSPR ?

ReSPR funcționează cu tehnologia NCC . Prin intermediul unui catalizator generează oxidanți naturali precum peroxidul de hidrogen, care la nivel cuantic elimină virusul, bacteriile, ciupercile și orice microorganism care ne poate afecta sănătatea . Este complet  INOFENSIV pentru oameni , dar foarte eficient împotriva microorganismelor.

Ia legatura cu un operator

Calitatea vieții noastre depinde strict de calitatea aerului pe care îl respirăm

 „Ne facem griji pentru cele 3 kilograme de alimente și băuturi pe care le ingerăm în fiecare zi și, în mod paradoxal, ignorăm acele 18 kilograme  de aer (15.000 de litri) pe care le respirăm zilnic.”  

Tehnologia ReSPR are nenumarate beneficii:

Tehnologia ReSPR face ceea ce nu poate face niciun sistem normal de purificare pentru a controla continuu particulele de aer fine, bacteriile din aer, COV și agenții patogeni de suprafață – în condiții de siguranță și rentabilitate.

Revoluţionar

ReSPR atinge activ și dezinfectează aerul contaminat și suprafețele ascunse (spre deosebire de sistemele normale de purificare).

Natural

Este sigur și ecologic, folosind procese găsite în natură.

Idei noi dovedite în spațiu

ReSPR a fost dezvoltat pentru utilizare în stațiile spațiale, cel mai provocator mediu interior.

Fără filtru și fără chimicale

ReSPR nu necesită schimbări de filtru și, de asemenea, elimină necesitatea mascării și curățării substanțelor chimice.

Consum redus de energie și întreținere

Folosește puțină putere și are nevoie de o întreținere neglijabilă.

Dovedit la nivel mondial

ReSPR este utilizat zilnic în cadrul întreprinderilor din toate sectoarele industriale și comerciale, oferind rezultate uimitoare și continue.

De ce suntem unici : ReSPR este activ, nu pasiv

Sistemul nostru unic se extinde pentru a dezinfecta particulele de aer și suprafețele fără a fi nevoie să vă faceți griji cu
privire la aerul de intrare sau la ratele de schimb de aer

De ce ReSPR in

Plămânii copiilor se dezvoltă încă până ajung la aproximativ 6-8 ani.

În acest timp, plămânii pot fi ușor deteriorați de poluare sau infecție. Copiii respiră de 4 ori mai mult aer pe kilogram de greutate corporală decât adulții. Aceasta înseamnă că copiii primesc mai mulți poluanți decât adulții.

Facilitățile de îngrijire a copiilor și școlile au adesea probleme cu calitatea aerului din interior, din cauza concentrațiilor mari de oameni din zone mici, a clădirilor depășite sau a bugetelor reduse de întreținere. Calitatea slabă a aerului poate crește răspândirea bolilor transmisibile și poate provoca disconfort, cum ar fi congestia și tusea copiilor și adulților.

ReSPR oferă soluții portabile, precum ReSPR ONE si ReSPR FLEX, care pot fi instalate cu ușurință pentru a începe curățarea proactivă în condiții de siguranță cu tehnologia NCC – concepută pentru a crea aer curat in interior, în mod natural.

 • Tehnologia NCC instalată în acest purificator a fost testată cu succes împotriva SARS COV-2 sau CORONAVIRUS , care provoacă boala numită COVID-19 .

Experiența pasagerilor este îmbunătățită cu un aer mai curat

Nu se poate scăpa de faptul că sistemele de transport comune sunt o sursă cheie de răspândire a infecției. Dar nu este nevoie ca ei să fie. Nici zborurile sau călătoriile lungi cu autobuzul nu trebuie să fie marcate de mirosuri neplăcute, neigienice (sau, mai rău, de mirosul agenților de mascare chimică care provoacă doar mai mulți COV și reacții alergice). Tehnologia modernă a fost dezvoltată pentru a crea în condiții de siguranță aer proaspăt, în interior. Încercat și testat în misiuni spațiale, mediul închis suprem, funcționează pentru a furniza aer proaspăt, curat și natural. Acesta este disponibil acum ca supliment la un sistem de ventilație standard, cu rezultate imediate pentru dvs. și pasagerii dvs.

Problema rezolvată

Tehnologia revoluționară ReSPR se remarcă prin capacitatea sa de a ataca gazele și amenințările bacteriene. Folosește până la 5 procese naturale pentru a recrea activ condițiile de aer proaspăt, în aer liber, într-un mod sigur și durabil. ReSPR s-a dovedit a fi mai eficient decât soluțiile chimice sau de filtrare la reducerea concentrațiilor de microorganisme în aer și pe suprafețe. Spre deosebire de filtre, funcționează proactiv, utilizând două tipuri de ionizare pentru a reduce particulele, lumina UV și un catalizator pentru a crea oxidanți prietenoși pe bază de oxigen și hidrogen, reducând contaminanții și mirosurile microbiene. Nimeni nu o face ca ReSPR.

ReSPR la locul de muncă. Soluții continue cu produse fixe sau portabile ReSPR

În fiecare zi, ReSPR dezvoltă soluții inovatoare la problemele pe care filtrele tradiționale nu le rezolvă în sectorul transporturilor. Condițiile speciale, cum ar fi vibrațiile în autobuze, sunt luate în considerare de către echipele noastre tehnice.

Gama ReSPR este încorporată în conductele de ventilație existente, este discretă din punct de vedere vizual și necesită o întreținere minimă. Pentru site-urile și vehiculele mobile, ReSPR DuctStations oferă opțiuni plug and play adaptate tipului de transport.

Știință: Testele independente arată că ReSPR este verde și eficient din punct de vedere energetic, iar aerul tratat este 99,999% lipsit de microorganisme dăunătoare, circulând ca aer proaspăt. Oferim doar rezultate pozitive fără timpii morți pentru o curățare chimică scumpă.

Clienții cer prospețime și calitate, în timp ce guvernele solicită controale stricte de mediu privind depozitarea și mirosurile. Proprietarii de restaurante, baruri, piețe și magazine alimentare sunt în mod constant sub microscop (uneori la propriu!)

Din toate părțile pentru a oferi excelență. Există multe soluții posibile la problemele legate de contaminanții aerului și de suprafață sau de mirosuri în industria alimentară și a comerțului cu amănuntul.

Niciunul nu combină acțiunea continuă și procesele naturale, ecologice, cum face ReSPR. Oferim soluții sigure și rentabile pe care clienții dvs. le vor observa și pe care personalul dvs. le va încânta.

 

Cererile pentru un mediu mai curat și mai sigur pun presiune asupra întreprinderilor din sectorul alimentar

Având în vedere îngrijorarea tot mai mare cu privire la expunerea la bacterii și germeni, cererea pieței pentru o experiență de alimentație fără bug-uri este la un nivel istoric. Acest lucru este combinat cu creșterea presiunii comunității pentru a controla mirosurile alimentare în mediul urban. Provocările de igienă, sănătate și siguranță și comerciale cu care se confruntă în sectorul serviciilor alimentare includ:

 • eliminarea amenințărilor reprezentate de bacterii (de exemplu, E-coli, Salmonella etc.), viruși și spori de mucegai
 • eliminarea amenințărilor de la infecția superbug „principal”
 • controlul mirosurilor, atât în ​​interiorul, cât și în afara incintei
 • menținerea unor repere de calitate, care sunt în continuă creștere
 • menținerea așteptărilor de valabilitate, care nu au fost niciodată mai mari

 

Problema a fost rezolvată

ReSPR oferă tehnologie de purificare fără substanțe chimice care imită propriile procese de curățare a naturii și elimină mirosurile și amenințările biologice atât din aer, cât și din suprafețe.

În plus, tehnicile revoluționare gestionează și tratează acum cu succes efectul negativ al grăsimii de bucătărie în sistemele de purificare a aerului în stil vechi, obținând cele mai eficiente rezultate cu aer pur până acum.

S-a dovedit că tehnologia ReSPR este mai eficientă decât utilizarea substanțelor chimice sau a soluțiilor de purificare comparabile la reducerea concentrațiilor de microorganisme prin utilizarea a două tipuri de ionizare pentru a reduce particulele, lumina UV și un catalizator pentru a crea oxidanți prietenoși pe bază de oxigen și hidrogen.

Acest furnizor important de băuturi a dorit să ia măsuri de precauție suplimentare împotriva mucegaiului, drojdiei și altor contaminanți bacterieni în spațiile sale ultraigienice. Compania a fost îngrijorată de menținerea zonei de producție cheie cu cea mai bună calitate a aerului posibil, în special liniile de umplere, pentru a le permite să respecte pe deplin standardele stabilite de TCCC pentru această zonă de producție fără toate inconvenientele de a fi nevoite să pulverizeze substanțe chimice periculoase la producție medii.

Situat în mai multe locații din Spania, ReSPR oferă soluții nu doar pentru camera de umplere finală, ci pentru întregul lanț de procesare, inclusiv zona sterilă de laborator, camera rezervoarelor de apă, liniile de umplere și camera transportoare de aer. ReSPR este capabil să utilizeze o gamă completă de soluții de produse de la modulele ReSPR cu tehnologia noastră ușor de instalat în conducte existente la unități portabile independente, cum ar fi ReSPR 3001, pentru a asigura o acoperire corectă.

Rezultat: Toate obiectivele de prevenire și dezinfectare au fost atinse fără a fi nevoie să opriți liniile de producție. Dezinfectarea continuă are loc reducând impactul asupra mediului și cu costuri de operare și întreținere mai mici. Reputația unei mărci internaționale este protejată într-un mod ecologic.

Calitatea aerului interior în hoteluri și facilități de petrecere a timpului liber poate constitui o experiență bună pentru clienți.

De la mirosuri și mucegaiuri nedorite în camerele individuale și acumulări microbiene pe suprafețe publice sau sisteme de ventilație, până la provocările volumelor mari de oameni care se deplasează prin spații comunale, managerii de ospitalitate își desfășoară activitatea pentru a oferi aer curat și sigur pentru clienți din ce în ce mai conștienți de mediu.

 

Zeci de rutine zilnice creează provocări cu aer curat pentru operatorii hotelieri și de agrement

Un hotel sau o instalație de petrecere a timpului liber (cum ar fi o sală de gimnastică, cazinou sau teatru) este ca un orășel totul într-unul: totul și orice se pot întâmpla pentru a contamina aerul sau suprafețele 24/7 – oaspeții sau membrii aduc microbi, delegați ai congresului sau spectatori de teatru stați în camere închise ore întregi, bucătăriile emit mirosuri, băieții de întreținere vopsesc coridoarele, zeci de dușuri pe oră generează umiditate, clienții fumează când nu ar trebui … lista continuă. Sistemele de ventilație existente sunt adesea prea mici pentru a face față.

Sistemele și filtrele tradiționale HVAC elimină majoritatea particulelor, dar le lipsește ceva foarte important: nu fac treaba de a elimina bacteriile și mirosurile dăunătoare din aer. Ca să nu mai vorbim de suprafețe, pe care sistemele normale nu le ating deloc. Până în prezent, personalul fie ignoră aceste probleme, fie utilizează excesiv produse de curățare și deghizare chimice – încep infecțiile, absenteismul colegilor crește și oaspeții sau membrii încep să sufere reacții alergice, care toate influențează succesul afacerii.

Problema a fost rezolvată

Tehnologia revoluționară ReSPR oferă cheia, veriga lipsă, lăsată în mod normal de către proiectanții HVAC. Folosește până la 5 procese naturale pentru a recrea activ condițiile de aer proaspăt, în aer liber, într-un mod sigur și durabil. De asemenea, s-a dovedit că RCI este incredibil de eficient în reducerea concentrațiilor de microorganisme pe suprafețe prin utilizarea a două tipuri de ionizare pentru a reduce particulele, UV și un catalizator pentru a crea oxidanți prietenoși pe bază de oxigen și hidrogen.

Este simplu, dar strălucitor de eficient în tratarea activă a problemelor la sursă – fără niciunul dintre efectele secundare dăunătoare ale soluțiilor chimice tradiționale.

Poate fi adăugat la sistemele HVAC existente sau instalat în soluții portabile scalabile.

ReSPR la locul de muncă. Soluții continue cu gama ReSPR

Gama ReSPR este încorporată în conductele de ventilație existente, este discretă din punct de vedere vizual și necesită o întreținere minimă. Unitățile ReSPR pot fi combinate în diferite moduri – de la o singură cameră sau etaj la soluții de construcții întregi.

Noile unități ReSPR sunt instalate zilnic într-un număr din ce în ce mai mare de clădiri ocupate cu acces public din întreaga lume, de la complexe sportive, hoteluri, aeroporturi până la toalete ale centrelor comerciale, susținute cu suport calificat continuu și local.

Știința: testele independente arată că ReSPR este verde și eficient din punct de vedere energetic, iar aerul tratat este 99,999% lipsit de microorganisme dăunătoare, circulând ca aer proaspăt.

O cameră de oaspeți sau o sală de ședințe în afara acțiunii din cauza fumatului neautorizat are venituri pierdute.

ReSPR este, de asemenea, specializat într-o gamă de mașini de tratat prioritare pentru utilizare concentrată – care lucrează cu niveluri ridicate de oxidanți (atunci când camera este neocupată), echipamentele noastre sunt utilizate de nenumărate ori în sectorul de agrement din întreaga lume, de la hoteluri din marile orașe ale Braziliei la stațiunile de pe plajă din Spania și de la centrele de congrese din SUA la cazinourile asiatice.

Ventilarea eficientă și îndepărtarea agenților patogeni sunt esențiale, nu numai pentru produsele alimentare și produsele extrem de perisabile, ci și în majoritatea celorlalte sectoare industriale. De la centrale electrice la scară largă sau ansambluri tehnice, până la produse farmaceutice și nanotehnologii, fiecare companie trebuie să gestioneze aerul interior pentru a obține rezultate optime și pentru a fi în siguranță. Necesitatea unei tehnologii proactive de purificare și reducere a mirosurilor nu a fost niciodată mai mare decât acum, indiferent dacă este îndepărtarea particulelor pentru tehnologie sensibilă, cerințe de suprafață fără spori sau chiar controlul mucegaiului în depozitare.

 

 

Aerul de bună calitate în interior duce la produse de bună calitate

Este greu să ne gândim la un sector al industriei care nu are nevoie să gestioneze corect calitatea aerului. În mod tradițional, planificatorii de sisteme de încălzire și ventilație interioară s-au concentrat întotdeauna pe filtrarea pasivă a particulelor (și apoi doar până la o anumită dimensiune). Cu toate acestea, majoritatea nu se gândesc la curățarea efectivă a aerului sau la dezinfectarea contaminanților sau a gazelor care provoacă mirosuri. Și chiar și în sistemele HVAC mai avansate, bacteriile, mucegaiul și alte microorganisme se pot construi adânc în interiorul conductelor.

Acest lucru nu numai că poate afecta calitatea producției, dar poate crește și absenteismul personalului și poate provoca sindromul clădirii bolnave. Utilizarea substanțelor chimice scumpe pentru curățarea lichidelor poate fi periculoasă și poate provoca perioade de oprire valoroase pentru producție. Acest lucru nu se aplică doar industriilor cele mai provocatoare, contaminante sau celor mai sensibile zone de producție. Se aplică, de asemenea, întregului lanț de producție și logistică, inclusiv centre de depozitare, transport și distribuție angro.

Problema rezolvată

Tehnologia revoluționară a ReSPR bazată pe cercetările efectuate de NASA oferă veriga lipsă în majoritatea sistemelor HVAC: se remarcă prin capacitatea sa de a ataca gazele și amenințările bacteriene în mod proactiv pe întregul lanț de purificare a aerului, utilizând până la 5 procese naturale pentru a recrea în mod activ aer proaspăt, în aer liber. condiții într-un mod ecologic.

ReSPR s-a dovedit a fi mai eficient decât soluțiile chimice la distrugerea bacteriilor dăunătoare din aer și de suprafață. Folosește două tipuri de ionizare pentru a reduce proactiv particulele mai mult decât filtrele normale, iar lumina UV și un catalizator pentru a crea oxidanți prietenoși pe bază de oxigen și hidrogen pentru a reduce contaminanții microbieni și a reduce mirosurile (inclusiv în interiorul conductelor HVAC).

ReSPR la locul de muncă. Soluții continue cu produsele fixe sau portabile ale ReSPR

Există beneficii reale, imediate, aduse de simpla adăugare a ReSPR la un sistem de circulație a aerului. Fie unitățile fixe ReSPR, fie produsele portabile sunt instalate în procesatoare de alimente, companii de înaltă tehnologie sau produse farmaceutice, site-uri de producție și depozitarea acestora. Indiferent dacă este în industria ușoară sau grea, ReSPR lucrează 24 de ore pe zi în întreaga lume.

Este o adăugare simplă și logică la orice model HVAC: gama ReSPR este ușor încorporată în conductele de ventilație existente, este discretă vizual și necesită o întreținere minimă. Unitățile de inductie pot fi combinate în diferite moduri – de la o singură cameră sau etaj la soluții de construcții întregi. În medii cu conținut ridicat de contaminanți, poate elimina necesitatea filtrării carbonului activ.

Plug and play unități precum ReSPR 3001 funcționează în cazul în care nu există conducte sau este mai puțin convenabil de acces (într-o clădire veche, de exemplu).

 

 

 

AIRBUS,SPANIA

Fiind unul dintre cei doi producători mondiali de avioane, Airbus nu are nevoie de nicio prezentare. Airbus a dorit cele mai bune unități de tratare a aerului (AHU) pentru noul său sistem HVAC la o instalație cheie de producție lângă Madrid și a căutat o soluție personalizată: în special, a dorit să garanteze un aer curat și sănătos (fără COV), reducerea particulelor și energie eficienţă. Dimensiunile industriale AHU au combinat încălzirea indirectă pe bază de gaz cu refrigerarea magnetică. Unitățile de purificare a aerului HVAC foto-catalitice ale ReSPR au fost instalate înainte de filtrele de pe ciclurile de ieșire și retur. Scopul principal al purificatoarelor a fost dezinfectarea continuă a filtrelor și umidificatoarelor, prevenirea acumulării de biofilme care împiedică calitatea încălzirii și igienizarea continuă a filtrelor și a altor componente pentru a crește performanța și a reduce întreținerea.

Rezultate: Un parteneriat de succes cu consultanții lor HVAC a văzut comenzi repetate pentru aceeași soluție condusă de ReSPR în mai multe facilități Airbus. În mod semnificativ, numărul de particule este, de asemenea, redus, deoarece tehnologia ReSPR ajută la agregarea dimensiunii particulelor și nu este nevoie de filtre de carbon în stil vechi, eliminând costul suplimentar al filtrului de înlocuire și pierderea de performanță asociată cu utilizarea acestora.

 

ALK EUROPEAN PHARMACEUTICS

ALK este cel mai mare producător mondial de produse pentru imunoterapie alergică cu sediul în Danemarca. La sediul său ALK Abelló din Madrid, AIK a căutat cea mai bună soluție ecologică pentru a menține calitatea înaltă a aerului și igiena suprafeței în laboratoare și birouri, fără a fi nevoie de soluții costisitoare de curățare chimică. 1 unități ReSPR 1250 și 2 unități ReSPR 2500 cu tehnologie ReSPR au fost încorporate perfect în canalele de sistem HVAC existente.

Rezultate: Contaminarea microbiană a mediului și a suprafeței a fost redusă chiar și într-un mediu deja foarte curat, precum și reducerea mirosurilor chimice. CFU-urile microorganice rămân sub 50 și dezinfectarea continuă are loc reducând în același timp impactul asupra mediului și cu costuri mai mici de operare și întreținere.

 

PIESE AUTO BOCAR,MEXIC

Bocar Automotive a dorit să reducă agenții patogeni și contaminanții din instalațiile sale.

Rezultate: Testele microbiologice au fost efectuate într-o zonă predeterminată pentru a vedea reducerea care ar putea fi realizată cu echipamentele de purificare ReSPR 3001. În 48 de ore, virusul, bacteriile, ciupercile, sporii și înclinația coliformă într-o zonă de utilizare constantă au fost reduse cu 80%.

Clinicile pentru animale de companie, grajdurile, adăposturile pentru câini și pisici dau naștere la probleme de miros și la răspândirea bolilor care pot dăuna animalelor.

Tehnologia de purificare a ReSPR este ușor de instalat și este dovedită științific că funcționează eficient pe 99,99% din agenții patogeni.

Acest lucru elimină mirosurile și ajută la îndepărtarea particulelor minuscule pe care filtrarea normală nu le poate atinge.

La rândul său, acest lucru oprește mirosurile și, foarte semnificativ, poate ajuta la eliminarea problemelor alergice la om, creând un mediu de lucru acceptabil pentru persoanele care nu sunt în mod normal capabile să lucreze cu sau lângă animale.

Situat într-una dintre cele mai mari regiuni din Europa pentru cultivarea legumelor proaspete, acest exportator internațional de produse de familie, precum vinete și dovlecei, trebuie să controleze nivelul microbilor și concentrația de gaz etilenic în camerele sale de depozitare a produselor proaspete. Cu un volum de 170m2 (6000ft2), temperatura lor (9ºC), controlul umidității și standardele de igienă sunt tipice industriei. O
cutie ReSPR DuctStation cu tehnologie a fost instalată în cameră cu rezultate excelente în comparație cu soluția anterioară utilizată.

Rezultat: Cu ReSPR, volumele de etilenă s-au redus la 0,2ppm (cu 82% mai puțin decât nivelurile folosind soluțiile anterioare) în doar 6 zile de la instalare, îmbunătățind semnificativ durata de viață a produsului. Tehnologia menține aerul purificat cu niveluri practic nedetectabile de microbi dăunători, reducând șansele de contaminare încrucișată și oferind producătorului o oportunitate semnificativă de economisire a costurilor. Un produs care durează mai mult – natural!

Pentru a controla acumularea de amoniac într-un spațiu închis de 3000m2 (106.000ft2), clientul nostru a solicitat ReSPR soluția. În acest sector, niveluri mai ridicate de amoniac afectează creșterea în greutate a animalelor, care poate fi redusă cu până la 10% în perioadele prelungite de expunere. La niveluri foarte ridicate, eliminarea bacteriilor din plămâni este, de asemenea, afectată și, prin urmare, animalul este mai predispus la boli respiratorii. Am instalat 4 module ReSPR 5000 cu tehnologie ReSPR fără efort în sistemul de ventilație și încălzire existent.

Rezultat: de la o măsurare a punctului inițial de 20 mg pe metru cub, în ​​48 de ore acest lucru a scăzut la 6 mg / m2 și după 100 de ore la 4 mg / m2: niveluri foarte scăzute și nu pot afecta calitatea creșterii. Fermieri fericiți și mai profitabili!

Produsele noastre sunt prezente în peste 27 de țări .

Clientii ReSPR