Skip links

Aparate ECO

Apa pura si mereu proaspata pentru cei care se preocupa de sanatatea lor

Imagineaza-ti ca poti avea oricand, acasa sau la birou, o apa putin alcalina de o calitate exceptionala, sigura si cu un grad inalt de puritate, ce contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a obtinerii unor performante sporite.

Si toate acestea intr-un mod simplu si facil, fara aparatura complicata care sa-ti dea batai de cap!

Aparatele ECO ucid bacteriile si virusii si reduc cantitatea de metale grele din apa de baut. In felul acesta, iti garantam o apa de inalta calitate, ce isi pastreaza majoritatea mineralelor si toate proprietatile atat de benefice ale apei alcaline.

Si de ce ar trebui ca apa sa fie insipida?

Apa nu a avut niciodata un gust mai bun!

Vreau oferta
Apa ecologica curata si pura este importanta pentru mentinerea starii de sanatate.

Apa ecologica curata si pura este importanta pentru mentinerea starii de sanatate.

Organismul uman este format in proportie de 75% din apa si are, in medie, un pH alcalin situat in jurul valorii 7. Astfel, orice dezechilibru al acestor valori poate produce o serie de efecte nedorite, care afecteaza buna functionare a intregului organism.

Consumul de apa ECO,

in combinatie cu un regim alimentar echilibrat, cu fructe, legume, vitamine si minerale ajuta la buna functionare a organismului, asigurandu-i o dieta sanatoasa, in timp ce scade excesul de acizi in organism.

Spre deosebire de apa potabila de la robinet sau apa imbuteliata, ECO apa are efecte benefice dovedite prin studii clinice si cercetari desfasurate de-a lungul unei jumatati de secol.

De ce apa ionizata ECO

 • Apa ECO are o absorbtie excelenta si o concentratie ridicata de minerale
 • Reduce aciditatea si creste stabilizarea oxigenului in organismul uman, ceea ce contribuie la o mai buna digestie. 
 • Apa ECO este usor alcalina si un foarte bun antioxidant.

Poate fi utilizata in consumul intern, ca apa potabila cu efecte de sustinere si imbunatatire a starii de sanatate.

Studiile extinse efectuate asupra apei ionizate ECO au aratat numeroase beneficii ale utilizarii acesteia in mod frecvent. Astfel, se poate elimina complet necesitatea utilizarii apei de la robinet si chiar a apei imbuteliate, reducand costurile suplimentare.

 • Prin prepararea alimentelor si a bauturilor cu apa ECO, veti oferi organismului mai multa vitalitate, un aport de minerale necesare, reducand, in acelasi timp, excesul de acid.
 • Elimina formarea depozitelor de calcar.
 • Normalizeaza echilibrul fiziologic al organismului si este un antioxidant natural.
 • Apa ECO îndepartează orice reziduuri de pesticide si erbicide de pe fructele si legumele proaspete, oferindu-le un aspect sanatos si plin de vitalitate.
 • Ajuta la imbunatatirea performantelor sportive. Aceasta creste cantitatea de oxigen, iar suplimentele alimentare sunt mai bine absorbite.
 • Poate fi utilizata la igiena si baita zilnica a bebelusilor, fara a fi nevoie sa fierbeti apa mai intai.
 • Are beneficii dovedite in ingrijirea animalelor de companie. Poate fi oferita ca apa potabila prietenilor necuvantatori, iar acestia vor avea o blanita ca de matase, reducand totodata mirosurile. Mai mult, apa ECO atenuează bolile de piele si mancarimea.
 • Stimuleaza cresterea plantelor. Prin udarea si pulverizarea plantelor cu apa ECO, acestea vor avea o viata mai lunga si nu veti mai avea nevoie de pesticide.

Apa ECO este o soluție buna pentru tratarea si dezinfectarea apei din acvariu. Nu numai ca stimuleaza dezvoltarea plantelor acvatice si a algelor, ci are si un efect pozitiv asupra pestilor slabiti si bolnavi. De asemenea, imbunatateste intensitatea culorilor in acvariu.

Bucura-te de energie si vitalitate in fiecare zi!

Vreau oferta

Cum functioneaza

Purificarea apei in unitatile ECO se realizează prin oxidare si reducere, procese care distrug si neutralizeaza toate componentele periculoase. Conceptul de tratare a apei in unitatile ECO are la baza eliminarea a tot ceea ce este daunator si strain unui organism uman si pastreaza tot ce este util si benefic.

Apa ECO are un grad de absorbtie excelent si potential mare de hidratare, avand o dimensiune mai mica a clusterului si o concentratie mai mare de minerale solubile.
Reduce conditiile supra-acide si creste oxigenul stabilizat in corpul uman, contribuind la o digestie mai buna.
Apa ECO este usor alcalina, are un ORP redus (Oxigen Reduction, potential redox) si este bogata in electroni, ceea ce o face un antioxidant.
Cercetarea efectelor apei ECO a fost efectuata continuu din anii 1950, datele colectate indicand faptul ca este buna pentru artrita, constipatie cronica, diaree cronica, diabet, arsuri la stomac, oboseala cronica, indigestie, hipertensiune arteriala, crampe musculare, o circulatie proasta, migrene, greata, obezitate, osteoporoza, psoriazis, stres * .

*Apa ECO nu inlocuieste tratamentul medical obisnuit, iar utilizarile enumerate mai sus nu sunt sfaturi medicale. Nici un rezultat nu este garantat sau prezis.

Unitatile ECO sunt concepute pentru purificarea apei de la robinet, care nu respecta standardele de sanatate ale OMS (Organizația Mondiala a Sanatatii).

Nu numai ca ucide toate bacteriile si virusii din apa in cateva secunde, dar, de asemenea, reduce continutul de metale grele la standardele europene de siguranta si produce o apa potabila cu gust placut, pastrand cea mai mare parte a continutului de minerale benefice.

Unitatea ECO reduce continutul de metale grele si reda gustul placut al apei
Unitatile ECO distrug nivelurile extreme de virusi si bacterii

Unitatile ECO au fost supuse unor teste medicale si biologice tehnice si independente, confirmand ca distrug chiar si nivelurile extreme ale bacteriilor si virusilor din apa, precum si compusi organici (inclusiv fenoli), oferind o apa sigura, potabila si gustoasa ca apa izvorata din munte.

Aparate biocid ECO - Aqua Economic Solution

Ai facut alegerea potrivita!

Descopera Aparatul ECO ideal pentru nevoile tale

Consum casnic si rezidential

Unitatile ECO pentru consumul casnic

Consum comercial, industrial

 • industria ospitaliera
 • sali de spectacole
 • mall-uri, hipermarket-uri
 • industria berii
 • industria conservelor si a sucurilor
 • agricultura: culturi hidroponice, irigati, depozite fructe
 • cresterea animalelor

Savureaza zilnic prospetimea si gustul unei ape inconfundabile si alege sa fii mereu plin de energie! 

Cere acum o oferta si bucura-te imediat de beneficiile apei ECO

Vreau oferta