Skip links

Medoxsil

Dispozitiv inovator, ecologic, de ionizare a apei, cu metale nobile si minerale pure

Protectie puternica antimicrobiana, bland si sigur pentru tine si mediul inconjurator.

Medoxsil este un echipament ecologic de ionizare si de tratare a apei, ce utilizeaza proprietatile benefice, puternic antimicrobiene, ale metalelor nobile si ale mineralelor pure, fara a schimba calitatea apei.

Mineralele si metalele nobile, cum sunt Aur 24k, Argint 9999, Zinc pur sau Magneziu pur sunt esentiale in alimentatie, pentru mentinerea unei stari de sanatate excelente, si pot fi obtinute acum direct din apa potabila, de la sursa.

Acelasi procedeu utilizat si de NASA in timpul zborurilor in spatiu

Generatorul de ioni Medoxsil realizeaza tratamentul cu ioni de argint direct in apa, si prin apa pentru toate suprafetele cu care intra in contact in casa ta:

corpul uman

organele interne

imbracaminte

suprafete

instalatii

echipamente

Medoxsil este cea mai simpla, eficienta si singura metoda de a pastra la distanta bacteriile si virusii, inca de la prima utilizare.

Vei avea in apa, in permanenta, ioni de argint, in toate zonele si pe toate suprafetele cu care apa intra in contact (toalete, bai, bucatarii, persoanele care folosesc grupurile sanitare si in general, toate suprafetele pe care apa le uda sau cu care intra in contact prin evaporare).

Fara service si costuri de mentenanta

Fara energie consumata

Fara chimicale

Cum functioneaza Medoxsil

Prin evaporare, ionii metalici raman pe suprafetele cu care apa a intrat anterior in contact, iar udarea ulterioara cu apa ionizata adauga alt strat suplimentar de ioni.

In acest fel, se mentine in permanenta o cantitate infima de ioni, la cea mai fina dispersie posibila (ioni metalici) pe toate zonele si suprafetele pe care apa le-a udat.

Datorita faptului ca aceste metale nu dispar, raman si reactioneaza cu microbii in continuare, se realizeaza si un proces de regresie in dezvoltarea microbiana.

Avantajul major este faptul ca ionii de metale nobile prezinta o bariera permanenta de tratament antimicrobian care nu este periculoasa pentru organismul uman .

Vreau oferta

Cum actioneaza componentele Medoxsil

Aurul 24k mentine tineretea, contribuie la refacerea sistemului imunitar si prevenirea bolilor de nutritie, avand efect antimicrobian si anticancerigen, impreuna cu argintul.

Argintul 9999 are efect rapid biocid si antimicrobian mai puternic decat antibioticele, incepand de la minim 2 micrograme la litru, in peste 650 de tipuri de grupe de microbi, inclusiv cele rezistente la antibiotice:


Infectii intime, etc.


Stafilococul auriu


Virusurile hepatitice


Candida


Legionela


AH1N1


Papilloma virus si HPV


Nosocomiale de spital

Zincul pur are efect de scadere a glicemiei in Diabetul de tip 2, precum si acela de preventie si tratare a cancerului si bolilor autoimune.

Magneziul pur regleaza viteza de cristalizare a sangelui, este utilizat pentru preventie si tratarea pietrelor la rinichi, dar si refacerea sistemului imunitar.

De asemenea este utilizat si la preventie si tratarea afectiunilor in cazul transplantului renal, eclampsie, afectiuni cardiace coronariene si ale sistemului nervos, depresie, dementa senila, Alzheimer, recuperare musculara, osoasa, etc. *

*Dispozitivul Medoxsil nu inlocuieste tratamentul medical obisnuit, iar utilizarile enumerate mai sus nu sunt sfaturi medicale. Nici un rezultat nu este garantat sau prezis.

Utilizare Medoxsil

Montaj pe bransamentul de apa sau racord la chiuveta ori dus

Realizeaza tratamentul cu ioni de metale nobile si metale pure direct in apa, si prin apa pentru toate suprafetele cu care intra in contact in casa ta.

De ce sa alegi  Medoxsil

 • Nu necesita service 
 • Are efect anticalcar si anticoroziune 
 • Nu consuma energie 
 • Produce energie proprie
 • Este complet ecologic 
 • Are efect antimicrobian, alcalinizant, mineralizant si unic in pastrarea sanatatii
 • Fara alte chimicale de suport

Niciodata nu a fost mai simplu sa iti asiguri o stare de bine si sa traiesti o viata sanatoasa.

 

Garantia calitatii Medoxsil

 

 • Durata de functionare minim 7 ani
 • Reincarcabil la producator
 • Marca inregistrata OSIM
 • Ani de studii, cercetari si teste cu rezultate dovedite
 • In conformitate cu avizele sanitare si directivele UE
 • Fabricat in Romania

Medoxsil – Transforma metalele nobile in scut pentru protectia ta!

Cere acum o oferta si asigura-te ca instalatia de apa lucreaza in favoarea sanatatii tale, pentru mult timp!

Vreau oferta